Hallgatás, a Janus-arcú jog - Havasi Noémi (TehetségPONT 2011, 2011)
E tanulmány feldolgozza a hallgatás jogának büntetőjogi hátterét, amellett hogy alapvető alkotmányjogi kitekintést is enged. A tanulmány meghaladja a jogszabályok puszta feldolgozását és sajátos elegyet ad a különböző jogrendszerek koncepcióiról. A tanulmánya végén egyértelmű állásfoglalást tesz a hallgatás joga mellett, hangsúlyozván, hogy a bűnüldözés eredményessége nem lehet érdemben a hallgatás jogának a korlátja.