Szakfordítás olaszról magyarra (B-A) olasz Élelmiszer- és Táplálkozástudományi Kutatóközpont (CREA) irányelvei egy részletének fordítása és kommentár, Szakfordítás angolról magyarra (C-A) az amerikai Lincoln Egyetem Healthy Aging című kiadványának fordítása és kommentár

Bibliographic Details
Main Author: Farkas Tímea
Other Authors: Domokos György
Format: Manuscript essay
Published: 2021-06-23
Online Access:https://diplomamunka.ppke.hu/17023

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dipl17023
005 20240430092456.0
008 240202s2021 hu om 0|| hun d
040 |a PPKE Diplomamunka Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Farkas Tímea 
245 1 0 |a Szakfordítás olaszról magyarra (B-A) olasz Élelmiszer- és Táplálkozástudományi Kutatóközpont (CREA) irányelvei egy részletének fordítása és kommentár, Szakfordítás angolról magyarra (C-A) az amerikai Lincoln Egyetem Healthy Aging című kiadványának fordítása és kommentár  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Farkas Tímea 
260 |c 2021-06-23 
700 0 1 |a Domokos György  |e ths 
856 4 0 |u https://diplomamunka.ppke.hu/id/eprint/17023/1/630277440.pdf  |z Dokumentum-elérés