A kistermelők lehetőségei a közvetlen értékesítés és a közétkeztetés terén
Main Author: | Böszörményi Gergely |
---|---|
Other Authors: | Bándi Gyula |
Format: | Manuscript essay |
Published: |
2010
|
Online Access: | https://diplomamunka.ppke.hu/1634 |
Similar Items
-
A kistermelők élelmiszer-előállítási lehetőségei, különös tekintettel az új kistermelői rendeletre
by: Tóvölgyi Anita Ditta
Published: (2011) -
A beszerzési ár alatti értékesítés és jogi szabályozása
by: Bulkai Péter
Published: (2004) -
Az ingatlan értékesítés és ingatlankezelés gyakorlata, kitekintéssel egy nagyvállalat életére
by: Gulyás-Németh Noémi
Published: (2015) -
Az online térben történő értékesítés, az e-kereskedelem áfa vonatkozásai
by: Báthori-Maczkó Gabriella
Published: (2022) -
Iustinianus egységtörekvései egyházügyi téren
by: Sáry Pál
Published: (2010)